Στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να σας ενημερώνουμε για την δημοσίευση νέων διατάξεων
E-mail
Όνομα
Επώνυμο

ΠΡΟΪΟΝΤΑ > ΤΟΜΟΙ


ΤΟΜΟΙ Α΄ - Αα - Αβ ΒΑΣΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ


Περιλαμβάνουν κωδικοποιημένους τον Γενικό Οικοδομικό Κανονισμό (Γ.Ο.Κ.), τον Κτιριοδομικό Κανονισμό, τις νέες διατάξεις για το νέο τρόπο έκδοσης Οικοδομικών Αδειών και των έλεγχο των κατασκευών καθώς και τις νέες διατάξεις για την τακτοποίηση των Ημιυπαίθριων Χώρων και την Ταυτότητα Κτιρίων. Επίσης περιλαμβάνονται οι εγκύκλιοι που έχουν εκδοθεί και αναφέρονται στα παραπάνω θέματα.

Ακόμα περιλαμβάνουν τις διατάξεις για την Ενεργειακή Απόδοση των Κτιρίων, την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και τις εγκυκλίους που έχουν εκδοθεί και αναφέρονται στα συγκεκριμένα θέματα.

Επίσης περιλαμβάνονται οι νέες διατάξεις για τα Συμβούλια Αρχιτεκτονικής (ΣΑ) που αντικατέστησαν τις Ε.Π.Α.Ε., οι ειδικές προδιαγραφές για ΑμΕΑ καθώς και οι ειδικοί κανονισμοί για τις εσωτερικές εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, για την Οικοδόμηση Συνιδιόκτητων Οικοπέδων, Κατανομής Δαπάνης Κεντρικής Θέρμανσης Πολυκατοικιών, την Εγκατάσταση Δικτύων Αερίων Καυσίμων στις Οικοδομές, τις Σταθερές Εστίες καύσης για θέρμανση και νερό, την Εγκατάσταση Λυομένων Κατασκευών σε κοινόχρηστους χώρους Οικισμών και οι διατάξεις περί Διαφημιστικών πινακίδων.

Ακόμα περιλαμβάνονται οι εγκύκλιοι που έχουν εκδοθεί και αναφέρονται στα παραπάνω θέματα.