Στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να σας ενημερώνουμε για την δημοσίευση νέων διατάξεων
E-mail
Όνομα
Επώνυμο

ΝΕΑ
31/8/2012
Η νέα βάση ΚΩΔΙΚΑΣ-ΝΕΤ είναι πλέον σε λειτουργία!!

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους συνδρομητές μας ότι η νέα βάση δεδομένων ΚΩΔΙΚΑΣ-ΝΕΤ είναι πλέον σε λειτουργία! Η νέα εφαρμογή είναι υπερσύγχρονη με περισσότερες δυνατότητες ώστε να προσφέρει μια καλύτερη συνολικά εμπειρία χρήσης μέσα απο ένα σύγχρονο, καλαίσθητο περιβάλλον εργασίας. 
  Δυνατότητα αντιγραφής και επικόλλησης, σμίκρυνση και μεγέθυνση κειμένου, περισσότερες δυνατότητες εκτύπωσης είναι πλέον μερικές από τις βασικές δυνατότητες της εφαρμογής ΚΩΔΙΚΑΣ-ΝΕΤ την οποία δημιουργήσαμε λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις και υποδείξεις των συνδρομητών μας, οι οποίες πάντα εδώ στο Τεχνικό Ινστιτούτο γίνονται σεβαστές και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να πραγματοποιηθούν, κάτι που το αποδεικνύουμε ακόμα μια φορά με τη νέα βάση δεδομένων!
  Για να εγγραφείτε συνδρομητής στη βάση ΚΩΔΙΚΑΣ-ΝΕΤ αρκεί να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση εγγραφής που θα βρείτε
εδώ ή να το δηλώσετε τηλεφωνικά στα τηλ. 2103301982 - 2103818165 - 2103828686 ή με email στο info@technicalinstitute.gr 
  Η συνδρομή είναι ετήσια και περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση της εφαρμογής και δωρεάν τεχνική υποστήριξη. Δηλαδή δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στη χρήση της εφαρμογής ΚΩΔΙΚΑΣ-ΝΕΤ την οποία μπορούν οι συνδρομητές να χρησιμοποιούν οπουδήποτε και αν βρίσκονται, από οποιαδήποτε συσκευή θέλουν (PC-Mac, κινητό τηλέφωνο, tablet), 24 ώρες το 24ωρο,
365 μέρες το χρόνο!!