Στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να σας ενημερώνουμε για την δημοσίευση νέων διατάξεων
E-mail
Όνομα
Επώνυμο   Το πρόγραμμα HyperΚώδικας περιλαμβάνει ψηφιοποιημένο το σύνολο των διατάξεων που περιλαμβάνονται στους 31 τόμους μας που διαθέτουμε και σε έντυπη μορφή.

   Η ενημέρωση γίνεται με την αποστολή ταχυδρομικώς ενός νέου ενημερωτικού DVD το οποίο αντικαθιστά το προηγούμενο καθότι κάθε ενημερωτικό DVD περιέχει πάλι όλη τη νομοθεσία καθώς και τις όποιες προσθήκες νέων διατάξεων και τις τροποποιήσεις υπάρχοντων. Έτσι έχετε πάντα μόνο ένα ενημερωτικό DVD και δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε τα παλαιότερα.

   Το πρόγραμμα μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε κατευθείαν από τα γραφεία μας είτε με αποστολή μέσω courier με αντικαταβολή.

   Για να δείτε τις ελάχιστες τεχνικές προδιαγραφές που πρέπει να πληρεί το PC σας προκειμένου το πρόγραμμα να λειτουργήσει απροβλημάτιστα πατήστε εδώ

   Για να κατεβάσετε και να παρακολουθήσετε ένα βίντεο επίδειξης του προγράμματος HyperΚώδικας πατήστε εδώ

   Οι ήδη συνδρομητές της έντυπης σειράς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα HyperΚώδικας παράλληλα με τους τόμους τους καθώς το πρόγραμμα συνεργάζεται και με την έντυπη σειρά αναφέροντας τον τόμο και την σελίδα όπου βρίσκεται η όποια διάταξη έχει ζητήσει ο χρηστης να του εμφανίσει εφόσον θέλει να την διαβάσει από το τόμο. Επίσης υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης με συγκεκριμένο τόμο και σελίδα καθώς και δυνατότητα αναζήτησης συνολικά όλων των περιεχομένων κάθε τόμου αναφέροντας και την σελίδα όπου βρίσκεται η κάθε διάταξη.

  Επίσης παρέχεται ΜΟΝΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ τεχνική υποστήριξη από τους έμπειρους τεχνικούς μας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε σχετικά με το πρόγραμμα HyperΚώδικας.

  Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, πληροφορία ή παραγγελία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλ. 2103301982/2103818165/2103828686 ή με e-mail στο info@technicalinstitute.gr